Buurtbutler

fotobuurtbutlerbakje

Buurtbutler decemberboekje

Vanaf vandaag staat, bij, alle ondernemers van BIZ Belgisch Park, het Buurtbutler decemberboekje voor u klaar. In dit boekje geven wij u een kleine blik achter de schermen van een ondernemer uit de buurt, vindt u een lekker en makkelijk recept voor een traktatie of toetje, leuke kadotips, informatie over onze december events en nog veel meer.

Veel lees-, bak- en puzzelplezier
  • charles
  • scheveningen-belgisch-park-foto-maurice-haak-den-haag-marketing-2

Charles Smit – Bloemenhuis George

Voor goed productadvies, een gezellig praatje en mooie bloemen moet je bij Buurtbutler – Charles Smit zijn

In het kader van Buurtbutler van de straat, geven we je een kijkje achter de schermen bij de leukste winkelstraat van Scheveningen, hét Belgisch Park. In dit “Buurtbutler” interview gingen we langs bij bloemist Charles Smit 35 ondernemer in het Belgisch Park.

35 jaar geleden begonnen met zijn vader in een kiosk aan de straat, 200 meter van zijn huidige winkel vandaan. 21 jaar lang heeft hij deze met zijn vader gerund en hiermee een mooie bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de straat. Maar Charles wilde verder. Bruids- en uitvaartboeketten verkoop je nu eenmaal niet vanuit een kiosk. Samen met zijn vrouw stapte ze in het diepe toen hun huidige pand vrijkwam. Charles weet het nog goed, “het was een koude decemberdag en in één nacht gingen we van de kiosk naar de winkel” 

READ MORE

Cor Roeleveld

Cor Roeleveld – Roeleveld Zeevis

Voor lokale gastvrijheid en een goed productadvies moet je bij Buurtbutler – Cor Roeleveld zijn.

In het kader van Buurtbutler van de straat, geven we je een kijkje achter de schermen bij het leukste winkelgebied van Scheveningen, hét Belgisch Park. De komende maanden gaan we iedere 14 dagen een andere ondernemer interviewen. Voor dit eerste “Buurtbutler’ interview gingen we langs bij Cor Roeleveld 33 jaar en ondernemer in het Belgisch Park.

Cor is werkzaam bij Hans Roeleveld Zeevis, een echte familieonderneming, waar gastvrijheid en kennis over het product de normaalste zaak zijn. Hans Roeleveld Zeevis verkoopt verse dagvis en hebben sinds enkele maanden naast de winkel ook een restaurant geopend waar men terecht kan voor een heerlijke lunch en diner. Hou je niet van vis, niet getreurd, want ze serveren ook een heerlijk stukje vlees afkomstig van collega ondernemer Slagerij Paalvast.

Hans Roeleveld Zeevis is sinds 4 jaar gevestigd in het Belgisch Park, waarvan Cor er nu al 3 jaar werkzaam is. Op de huidige locatie was reeds een viswinkel gevestigd, welke toen is overgenomen.

READ MORE