Miljoenen mensen bezoeken jaarlijks Scheveningen. Dat leidt vooral ’s zomers tot lang zoeken naar een parkeerplek. Wij wijzen u graag de weg voor de slimste plekken. Voor langparkeren bent u aangewezen op één van de parkeergarages en of één van de twee parkeerterreinen.
  
Wanneer u met de auto naar Scheveningen komt kunt u kiezen om de auto aan de buitenring van Den Haag te parkeren en voordelig met de tram tot in het Belgisch Park te worden afgezet. Kiest u ervoor om de auto tot in Scheveningen te parkeren zijn er de volgende opties vlak bij het Belgisch Park en het strand.
  

Tip: U kunt gratis parkeren op 5 min lopen van het Belgisch Park.


Scheveningen-Bad
In Scheveningen-Bad geldt betaald parkeren op

  • maandag t/m donderdag van 10.00-24.00 uur
  • vrijdag en zaterdag van 10.00-02.00 uur
  • zondag van 10.00-24.00 uur
  • tarief Scheveningen-kuststrook: € 2.60 p.uur
  • maximale parkeerduur is 30 min m.u.v. 120 minuten in deel van het winkelgebied en het gebied rondom museum Beelden aan Zee (omgeving Pellenaerstraat).

  
de Strandweg
Op de Strandweg (van Adriaan Maasplein tot Scheveningseslag) geldt betaald parkeren alleen in de periode 1 maart t/m 31 oktober. In de rest van Scheveningen moet u betalen op maandag t/m zondag van 13.00 tot 24.00 uur. De maximum parkeerduur is 120 minuten (behalve in straten waar geen maximale parkeerduur is). Tarief : € 2.10 p.uur.
  

de Nieuwe Parklaan
Gratis parkeren vindt u op 5 min. lopen van het Belgisch Park aan de Nieuwe Parklaan. U kunt lopen of de tram voor 1 halte nemen. Zo kunt u genieten van leuk winkelen en het parkeergeld uitgeven aan een kopje koffie of in één van onze winkels.